Malterna tillsattes vid 15 minuter kvar av kok, kaffet delades upp i två mäsktillfällen, en som tillfördes vid 5 minuter kvar av kok samt en till efter primärjäsning var avklarad.
Calcium Chloride (Mash 60,0 mins) | ||||
Baking Soda (Mash 60,0 mins) | ||||
Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) | 62,8 % | |||
Munich II (25,0 EBC) | 7,5 % | |||
Rye, Flaked (3,9 EBC) | 5,0 % | |||
Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) | 4,5 % | |||
Carafa II (811,6 EBC) | 3,8 % | |||
Chocolate Malt (886,5 EBC) | 3,8 % | |||
Light Dry Extract (15,8 EBC) | 7,5 % | |||
Brown Sugar, Dark (98,5 EBC) | 2,5 % | |||
Brown Sugar, Light (15,8 EBC) | 2,5 % | |||
Columbus (Tomahawk) [14,00 %] - Boil 60,0 min | 21,1 IBUs | |||
Columbus (Tomahawk) [14,00 %] - Boil 15,0 min | 5,2 IBUs | |||
London Ale Yeast (Wyeast Labs #1028) [124,21 ml] |
OG: 1.060
FG: 1.010
ABV: 6,5%
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar