Efter alla tunga julöler och vintervärmare så kände jag att det var dags att fylla på förrådet med något ljust och lättdrucket.
Bryggd 13-01-10
Pale Malt (2 Row) US (3,9 EBC) | 87,7 % | |||
Munich II (25,0 EBC) | 7,0 % | |||
Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) | 3,5 % | |||
Wheat, Flaked (3,2 EBC) | 1,8 % | |||
Bramling Cross [6,00 %] - Boil 60,0 min | 8,6 IBUs | |||
Magnum [14,00 %] - Boil 60,0 min | 8,8 IBUs | |||
Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min | 9,3 IBUs | |||
Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 0,0 min | 0,0 IBUs | |||
Safale American (DCL/Fermentis #US-05) [50,28 ml] | - | |||
Bramling Cross [6,00 %] - Dry Hop 5,0 Days | 0,0 IBUs | |||
Cascade [5,50 %] - Dry Hop 5,0 Days | 0,0 IBUs |
OG: 1.047
FG: 1.007
ABV: 4,7%
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar