Pale Malt (2 Row) Bel 61,3 %
Caramunich Malt 12,3 %
Munich Malt 9,2 %
Wheat, Flaked 4,1 %
Oats, Flaked (lättrostade) 2,9 %
Special B Malt 2,0 %
Carafa II 1,0 %
12,00 g Fuggles 60,0 min 10,3 IBUs
12,00 g Sovereign 60,0 min 9,7 IBUs
Scottish Ale (Wyeast Labs #1728) från tidigare scottich 80
Mäskat 67grader 60 min
Stegat från 67 till 74 grader under 20 minuter, sedan lakning.
OG: 1.062
Planerad sekundär:
Belgian Lambic Blend (Wyeast Labs #3278)
Ekkuber.
Hallå Där!
SvaraRaderaGla midsommar! NU har jag äntligen fått till den där Belgiska bryggningen. Jag hade ingen vetemalt så jag fick beställa det och sedan verkade det som min wlp 515 jäst slutat så jag köpte en annan.
mvh/RB
Trevligt, hoppas det går bra, glad midsommar på dig med.
Radera